|
עגבניות פרובנסאל
מאת: חוות הצוק, קטגוריה: ירקות מבושלים
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון להכנת עגבניות פרובנסאל , מאת יוחאי נבו – מחוות צוק המעדנייה.
מרכיבים עיקריים: זיתי קלמטה, בזיליקום, סילאן, שמן זית, טימין, שום, פנקו, עגבניות.
משך ההכנה: שעה וחצי
מספר מנות: 5
מצרכים להכנת המתכון
10 עגבניות (לא שרי) קטנות אדומות בשלות חצי שקית פנקו (פירורי לחם יפניים) צרור בזיליקום 20 ענפי טימין מפורר לעלים 4 שיני שום 2 לימונים סחוטים 20 זיתי קלמטה מגולמים שליש כוס פרמז'ן מגורד חצי כפית מלח חצי כפית פלפל גרוס 2 כפות סילאן חצי כוס שמן זית
אופן הכנת המתכון
- מלבד העגבניות להכניס את כל המצרכים לבלנדר עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי עיסה.
- להוריד את הכיפה העליונה של העגבניות ולרוקן את התוכן בעזרת כפית.
- למלא את העגבניות במחית, להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות ולאפות ב-160 מעלות כשעה ורבע בלי לכסות.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|