|
צילום: יח"צ
סינטה בקר צרובה ברוטב חרדל דבש וסלט אורגולה
מאת: שף אורן וייס, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון להכנת סינטה בקר צרובה ברוטב חרדל דבש וסלט אורגולה, באדיבות שף אורן וייס – ספייסס ורטבי Ken's Steak House.
מרכיבים עיקריים: סינטה, דבש, חרדל, בצל אדום, אורגולה.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4
מצרכים להכנת המתכון
1 ק"ג סינטה נקייה מלח ופלפל שחור שמן זית רוטב חרדל דיז'ון ודבש לסלט: צרור אורגולה סלסלה עגבניות שרי חצויות 1 בצל אדום חתוך לפרוסות דקות רוטב איטלקי לסלט
אופן הכנת המתכון
- את הסינטה חותכים לאורכה לשלושה חלקים.
- מחממים היטב מחבת גריל (פסים) עד שהיא מעשנת.
- את הבשר מורחים בשמן זית מלח ופלפל שחור גרוס וצורבים במחבת מכל הצדדים עד לקבלת צבע.
- מורידים מהאש מורחים ברוטב חרדל דבש ונותנים לבשר להתקרר וחותכים לפרוסות דקות.
- בקערה נפרדת, מערבבים את מרכיבי הסלט עם הרוטב האיטלקי ומגישים את הסלט לצד פרוסות הסינטה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|