מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגת תפוחים בחושה בטעם דבש (פרווה)

מאת: מהמטבח של מרים, קטגוריה: עוגת תפוחים
פורסם בתאריך: 04.09.10

מתכון להכנת עוגת תפוחים בחושה בטעם דבש (פרווה) - מרסק תפוחי עץ, מדהימה וקלה להכנה!

מרכיבים עיקריים: רסק תפוחי עץ, קינמון, ציפורן, ביצים.

משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 20-22

מצרכים להכנת המתכון

2 תבניות חד פעמיות מאורכות לשמן ולקמח 2 כוסות סוכר
חצי כוס שמן
2 ביצים
שניים וחצי כוסות קמח אוסם
חצי כפית מלח
כפית קינמון
חצי כפית צפורן טחון
כוס ורבע רסק תפוחי עץ
2 כפיות סודה לשתייה
חצי כוס מים רותחים

אופן הכנת המתכון


  1. לחמם את התנור ל-180 מעלות.

  2. לאפות 10 דקות ב-180 מעלות ועשרים דקות ב-170 מעלות.

  3. לערבב את הסוכר, השמן, הביצים שלמות, קמח האוסם , המלח, הקנמון , הצפורן ורסק תפוחי העץ בקערה.

  4. במקביל למזוג לספל את חצי כוס המים הרותחים  ו-2 כפיות סודה לשתיה לערבב ולהוסיף לתערובת לערבב היטב היטב ולהשים ב-2 התבניות .

  5. לאפות בהתאם לרשום, ניתן להקפיא את העוגות.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il