|
עוגת סולת ושקדים בטעם של עוד
מאת: מהמטבח של מרים, קטגוריה: עוגת סולת
פורסם בתאריך: 04.09.10
עוגת סולת ושקדים עם מיץ תפוזים ברוטב דבש. טעימה להפליא וקלה להכנה.
מרכיבים עיקריים: שקדים, סולת, תפוזים.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 30
מצרכים להכנת המתכון
תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20/35
לעוגה: כוס שמן חצי כוס סוכר כוס ורבע קמח רגיל 1 אבקת אפייה 1 סוכר וניל כוס מיץ תפוזים טבעי 3 ביצים גרד של תפוז אחד כוס שקדים קצוצים בינוני כוס סולת
לרוטב: כוס ורבע סוכר 2 כוסות מים 5 כפות דבש
אופן הכנת המתכון
- לשמן את התבנית.
- לערבב את כל החומרים היטב ולהכניס לתבנית לאפות 30-35 דקות עד שמזהיב.
- במקביל להרתיח את חומרי הרוטב: מים וסוכר עד שנעשה מעט סמיך ולבסוף להוסיף את הדבש לערבב ולהשים על העוגה כשיוצאת מהתנור.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|