|
עוגת סברינה
מאת: מהמטבח של מרים, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 04.09.10
מתכון להכנת עוגת סברינה עם פרורי לחם.
מרכיבים עיקריים: ביצים, פירורי לחם, קמח.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 25
מצרכים להכנת המתכון
5 כפות פרורי לחם כף קמח אוסם 5 כפות סוכר 5 ביצים 2 חבילות סוכר וניל
לסירופ: 2 כוסות מים 18 כפות סוכר 4 כפות רום
לקצפת: 2 שמנת מתוקה 3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנת המתכון
- לחמם תנור לחום בינוני.
- להקציף במיקסר את החלמונים והסוכר וניל וחצי מכמות הסוכר.
- להקציף בנפרד את החלבונים ולהוסיף לחלמונים ולהוסיף את פרורי הלחם. ולאפות במשך 25-30 דקות.
- להרתיח את הסירופ עד שיסמיך מעט ולהשים על העוגה בעודה חמה ולצנן.
- לאחר שהעוגה קרה להקציף את השמנת עם הסוכר לצפות ולהכניס למקרר.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|