מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגת סברינה

מאת: מהמטבח של מרים, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 04.09.10

מתכון להכנת עוגת סברינה עם פרורי לחם.

מרכיבים עיקריים: ביצים, פירורי לחם, קמח.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 25

מצרכים להכנת המתכון

5 כפות פרורי לחם
כף קמח אוסם
5 כפות סוכר
5 ביצים
2 חבילות סוכר וניל

לסירופ:
2 כוסות מים
18 כפות סוכר
4 כפות רום

לקצפת:
2 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנת המתכון

  1. לחמם תנור לחום בינוני.
  2. להקציף במיקסר את החלמונים והסוכר וניל וחצי מכמות הסוכר.
  3. להקציף בנפרד את החלבונים ולהוסיף לחלמונים ולהוסיף את פרורי הלחם. ולאפות במשך 25-30 דקות.
  4. להרתיח את הסירופ עד שיסמיך מעט ולהשים על העוגה בעודה חמה ולצנן.
  5. לאחר שהעוגה קרה להקציף את השמנת עם הסוכר לצפות ולהכניס למקרר.

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il