מרכיבים עיקריים: חצילים, פטריות, פלפלים.
לטגן את החצילים להזהבה יפה ללא שמן ולהניח בצד. בינתיים לטגן את הבצלים עד לשקיפותם ולהוסיף אליהם את הפלפלים ולטגן עד להתרככות הפלפלים. את הפטריות לאדות מעט לחוד רק עד לאידוי הנוזלים שבהם. להעביר לקערה את החצילים עם הבצל, הפלפלים והפטריות. לתבל במלח, פלפל, וברוטבי הבלסמי, הסויה והצ`ילי. לפזר מעל הכל פטרוזיליה קצוצה גס ולהשהות במקרר לפחות לשעה למיזוג טעמים.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1632854