מרכיבים עיקריים: עוף, קוסקוס, בטטות.
הכנת העוף:
מנקים את העוף היטב, מורחים במרינדה ומשרים לילה במקרר.
הכנת הירקות:
מטגנים עם שמן הזית את רצועות הבצל עד להשחמה יפה. בינתיים מבשלים את הבטטות כ-15 דקות לחצי בישול, ומוציאים מהמים. פורסים את הבטטות לחצאי טבעות.
הכנת מלית הקוסקוס:
מתבלים את הקוסקוס בכל חומרי התיבול, מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן שבו, את הבטטות ומערבבים בעדינות הכל ביחד, שיכנס שמן הבצל ותערובת התבלינים לתערובת אחידה. אחרי שהקוסקוס ספוג מהשמן, מוזגים כוס מים רותחים ומערבבים מיד כדקה, ערבוב עדין, וסוגרים את הסיר עם מכסה ומעמידים ל-5 דקות של אידוי.מרימים את המכסה ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג.ממלאים את העוף המושרה במרינדה, קושרים אותו, ואופים כשעה על חום של 180 מעלות, כאשר לאחר 30 דקות אפיה הופכים לצד השני עד להשחמה יפה.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1540163