מרכיבים עיקריים: חצילים, פלפלים.
את החצילים מטגנים על האש ללא טיפת שמן משני צידיהם. איך שמוציאים מהטיגון, ממליחים ומניחים בצד. בינתיים צולים את הפלפלים בהברשת שמן, מנקים מגרעינים וחותכים לרצועות. לאחר שהכנו את הפלפלים והרוטב מוכן ולאחר צינון, במרכז כל פרוסת חציל מורחים מעט שום, מניחים מס` רצועות פלפל מצבעים שונים. מקפלים את פרוסות החציל על הפלפלים כמו סנדוויץ`. מסדרים את פרוסות החציל בצפיפות בקערת פיירקס ומעל מוזגים את הרוטב. מכניסים למקרר ולאחר השרייה של כשעתיים ברוטב מגישים.
הכנת הרוטב:
בסיר מרתיחים את כל החומרים, מסירים מהאש, מצננים, ויוצקים על החצילים.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1626504