מרכיבים עיקריים: קרפיון, עגבניות, פלפל ירוק חריף.
משרים את פרוסות הדג במים ומיץ הלימון כשעה (להוצאת ריח וגם טעם בדג). בינתיים מכינים את כל תערובת הירקות. לתוך סיר בינוני מוסיפים את שיני השום הקצוצות עם שמן הזית ומטגנים כדקה שתיים ולא יותר! מוסיפים את העגבניות המגוררות ואת כל עשבי התיבול, את התבלינים והפלפל החריף. מערבבים הכל יחדיו לרוטב אחיד. שוטפים את הדגים מהמים ומיץ הלימון שבו שהו ומוסיפים לסיר עם הרוטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה, ומבשלים עם מכסה כ-30 דקות על אש נמוכה ומגישים.
בתיאבון ותיהנו!
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1517969