מרכיבים עיקריים: שוקולית, קמח, חלב, סוכר, שמנת מתוקה, שוקולד מריר.
- לערבב ביחד את כל חומרי הגלם, חוץ מהשמנת המתוקה וחבילת השוקולד המריר.
- לשפוך את התערובת לתבנית אפיה (אפשר להשתמש ב-2 תבניות אינגליש קייקס) ולהכניס לתנור לחום בינוני של כ-180 מעלות, למשך כ-25 עד 30 דקות (עד שהקיסם יוצא יבש).
- לחמם את השמנת המתוקה במיקרוגל (כ-30 עד 45 שניות) ולהמיס בפנים את השוקולד. לערבב ולשפוך על העוגה כשהיא חמה.
אופציות לשדרוג העוגה: אפשר להוסיף לתערובת קצת יוגורט, תמצית וניל, סוכר וניל, ליקר שוקולד, אגוזים וכו'. את הציפוי אפשר להכין בכמויות כפולות.
בתיאבון!