|
צילום: מנהל האתר
סטייק אנטריקוט על מחבת
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 24.09.10
מתכון פשוט להכנת סטייק אנטריקוט על מחבת פסים, עם פלפל גרוס ומלח גס.
מרכיבים עיקריים: אנטריקוט, מלח גס.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 3
מצרכים להכנת המתכון
600 גרם בשר אנטריקוט מלח גס פלפל גרוס מעט שמן זית
אופן הכנת המתכון
- בשר האנטריקוט צריך להיות בטמפרטורת החדר. לפני הצלייה, יש להבריש במעט שמן זית את שני צידי הסטייקים ולבזוק מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס על כל צד.
- לאחר מכן, לחמם מחבת פסים כבידה על האש.
- כשהמחבת חמה, להניח את הסטייקים ולצלות אותם במשך כ-3 דקות מכל צד. לא להזיז את הבשר ולא ללחוץ עליו.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|