|
צילום: דרור כץ
מרק דלעת עם צ'ילי וסילאן
מאת: שף יזהר דניאל, קטגוריה: מרק דלעת
פורסם בתאריך: 05.10.10
מתכון להכנת מרק דלעת עם צ'ילי וסילאן, באדיבות השף יזהר דניאל מקפה פולה.
מרכיבים עיקריים: סילאן, דלעת.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 בצל גדול חתוך לקוביות 2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות 2 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות 1 שורש סלרי חתוך לקוביות 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות 1/2 קילו דלעת חתוכה לקוביות 3 כפות שמן זית קמצוץ צ'ילי יבש גרוס מלח לפי הטעם עירית קצוצה לקישוט
אופן הכנת המתכון
- מחממים את השמן בסיר עם תחתית עבה, מוסיפים את הבצל והצ'ילי עד לקבלת גוון שקוף.
- מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כ-10 דקות.
- מכסים במים חמים, מוסיפים את המלח, ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עד לריכוך הירקות, טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
- יוצקים לצלחות ומזליפים סילאן לקישוט ולתיבול.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|