מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

שיפודי אנטריקוט ביין, סילאן וטריאקי

מאת: admin, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 10.04.10

מתכון קל להכנה של שיפודי אנטריקוט ביין אדום, סילאן ואוטב טריאקי.

מרכיבים עיקריים: אנטריקוט, סילאן, טריאקי.

משך ההכנה:
מספר מנות:

מצרכים להכנת המתכון

2 ק"ג בשר בקר מסוג אנטריקוט או כף או שייטל (כנף העוקץ) חתוך קוביות לשיפודים
1 צנצנת רוטב טריאקי
1 כוס יין אדום יבש
2\1 כפית פלפל שחור
2 כפות סילאן

אופן הכנת המתכון

יש לערבב בקערה את כל המרכיבים, להוסיף את הבשר ולהכניס למקרר למשך כשעתיים.

בשלב שלאחר מכן, יש לשפד את הבשר ולצלות אותו על גריל פחמים (או גז) למשך כשלוש עד ארבע דקות בכל צד.

בתיאבון.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il