|
צילום: דניאל לילה
סום טאם סלט פפאיה
מאת: שף קיאטי סאק, קטגוריה: אוכל תאילנדי
פורסם בתאריך: 11.11.10
מתכון להכנת סום טאם - סלט פפאיה תאילנדי. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
מרכיבים עיקריים: פפאיה, גזר, רוטב דגים, שעועית ירוקה, בוטנים.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
פפאיה ירוקה אחת שני גזרים 3 כפות מיץ לימון טרי כף רוטב דגים כף סוכר תמרים שתי עגבניות 30 גרם בוטנים קלויים מקולפים 20 גרם שעועית ירוקה צ'ילי טרי
אופן הכנת המתכון
- חורצים את הפפאיה והגזר לאורך בסכין. בעזרת קלפן חותכים לרצועות דקות.
- מוסיפים קוביות עגבנייה ,שעועית ירוקה, מיץ לימון, רוטב דגים, סוכר תמרים וצ'ילי.
- במכתש עילי, כותשים את התערובת.
- מעבירים לצלחת הגשה מפזרים את הבוטנים מעל ומגישים.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|