מרכיבים עיקריים: בצל ירוק, רוטב צדפות, טופו, בוטנים, שמן סויה, שום, כרוב, גזרים, אטריות אורז.
- משרים את האטריות 45 דק' במים פושרים לפני תחילת הבישול.
על ווק לוהטת מטגנים שן שום כתוש אחת עם מעט שמן סויה עד להזהבה, שוברים ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים את הטופו הטרי, לאחר שחתכנו אותו לקוביות קטנות, מוסיפים כרוב וגזר לאחר שפרסנו את שניהם לרצועות דקות, מקפיצים יחדיו על הווק, מוסיפים את האטריות פתאי המושרות, כף סויה בהירה,כף רוטב צדפות, כף סויה שחורה, שתי כפות סוכר, מיץ מחצי לימון ומקפיצים, לקראת סוף הבישול כאשר האטריות כבר רכות, מוסיפים חופן בצל ירוק וחופן נבטים.
אופן הגשה: מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים למעלה, ורבע לימון בצד.
- את המוצרים ניתן להשיג בחנויות המזרח הרחוק.