מרכיבים עיקריים: חצילים.
לשטוף חציל מוארך ויפה, לפרוס לפרוסות לא דקות מידי ולא עבות. לחמם שמן עמוק במחבת ולטגן את הפרוסות משני הצדדים. יש להוסיף שמן לטיגון מפעם לפעם. להוציא את הפרוסות המוזהבות ולהניחם על ניר סופג. לשטח בכלי מספר פרוסות מטוגנות בשכבה אחת, להמליח מעט, לרסק שום כתוש ולשםוך מעט חומץ בלסאמי. לחזור על התהליך עם כל שאר הפרוסות המטוגנות. שכבה על שכבה. לסיים את התהליך בשכבה האחרונה באותו האופן ובסוף להוסיף 2 כפות שמן זית.
יש לתת לחצילים לנוח בתערובת למשך יממה, אפשר במקרר.
בתיאבון ובהנאה.