מרכיבים עיקריים: פילה בקר, פטרוזיליה, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, טימין, כוסברה, אננס.
מערבבים בקערה את כל הרכיבים של המרינדה ובקערה נפרדת את כל המרכיבים של הרוטב האסיאתי.
להכנת המנה:
צורבים נתח פילה על מחבת חמה מאוד דקה מכל צד ומיד טובלים במרינדה שהכנו. משרים את נתח הבשר במרינדה עד שמתקרר. כעת פורסים ניילון נצמד כפול על משטח שמים את הנתח במרכז, מעליו שופכים את העודף של המרינדה, ועוטפים חזק עם הניילון הנצמד. בנוסף עוטפים את הנתח בנייר אלומיניום תוך כדי מעצבים את הנתח לצורה אחידה ודחוסה, ומכניסים למקרר לשעתיים עד לילה.
אופן ההגשה:
מורידים חלק מנייר הכסף והניילון ופורסים את הנתח בשר לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה. בצלחת מניחים פרוסות של אננס ומעל את פרוסות הפילה, מוזגים מעל את הרוטב האסיאתי שהכנו ומקשטים בצנוניות ומיקרו עלים.
בתיאבון!