מרכיבים עיקריים: עוף טחון, עגבניות מרוסקות, פירורי לחם.
600 גרם עוף טחון, בצל חתוך לקוביות, 2 שיני שום כתוש, ביצה, פירורי לחם, קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה וכוסברה למי שאוהב, רבע כוס שמן חמניות.
לטגן את הבצל עד להשחמה. להוסיף לתערובת העוף הטחון בקערה את הבצל המטוגן, שום כתוש, רבע כוס שמן, ביצה, את העגבניות המרוסקות, כף שטוחה של מלח, פלפל שחור, כפית אבקת מרק עוף, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק, ו-2 כפות של פירורי לחם.
לערבב הכל היטב לעיסה אחידה. בתבנית אפיה לשים נייר כסף משומן בגודל התבנית. לשפוך את התערובת למרכז נייר הכסף וליצור ביד גליל מוארך. לעטוף את הגליל בניר הכסף המשומן ולהכניס את הגליל לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. לאפות כחצי שעה עד ארבעים דקות. לאחר מכן לפתוח את נייר הכסף ולאפשר לגליל להשחים בתנור לעוד 15 - 20 דקות. ניתן להגיש חם וקר.