|
צילום: limi2802
בצק עלים במילוי כבד וחצילים
מאת: limi2802, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 18.12.10
מתכון להכנת בצק עלים במילוי כבדי עוף וחצילים.
מרכיבים עיקריים: בצק עלים, כבד, חציל.
משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 8
מצרכים להכנת המתכון
בצל חציל כבד בצק עלים רסק עגבניות
אופן הכנת המתכון
- לאחר שטיפה קצרה של הכבד, יש להכניס אותו לתנור בחום בינוני של כ-180 מעלות צלזיוס למשך כ-20 דקות (ללא תיבול וללא שמן).
- יש לטגן בצל אחד. אחרי שהבצל מקבל צבע שקוף, להכניס למחבת את הכבד ולערבב.
- אחרי כמה דקות, יש להוסיף רסק עגבניות קטן ולערבב. לתבל במעט פלפל שחור, מלח, פפריקה חריפה, חוויג' מרק ואבקת מרק עוף.
- לטגן על אש נמוכה במשך כ-20 דקות.
- לפרוס את החצילים ולטגן את הפרוסות בשמן בישול.
- פותחים את הבצל עלים (לפי הצורה שרוצים) - מניחים שכבה של הכבד והבצל ומעליה, שכבה נדיבה של החצילים. סוגרים את הבצק ומורחים ביצה ומעט שומשום מלמעלה.
- מכניסים לתנור בחום בינוני של כ-180 עד 200 מעלות למשך כ-25 דקות (או עד שהמאפה מקבל צבע יפה).
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|