|
צילום: תמר מוצפי
ואן גוך אננס
מאת: שני, קטגוריה: קוקטיילים
פורסם בתאריך: 29.12.10
קוקטייל ואן גוך ושמפניה (אפשר גם עם קווה או למברוסקו)עם אננס.
מרכיבים עיקריים: אננס, קאווה, סאוור.
משך ההכנה: 4 דקות
מספר מנות: 3
מצרכים להכנת המתכון
60 מ"ל ואן גוך אננס 30 מ"ל סאוור קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
אופן הכנת המתכון
-
ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.
-
מוסיפים את כל המרכיבים (למעט השמפניה) - משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח.
-
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובה כוס שמפניה גבוהה קפואה, או כוס קוקטייל.
-
מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|