מרכיבים עיקריים: עוף, דבש, חרדל דיז'ון.
מומלץ להתחיל לילה קודם בהכנת המרינדה והשריית העוף במקרר לקבלת עוף עסיסי!
יוצקים לקערה את הדבש, השמן והחרדל, מערבבים ומוסיפים את העוף השלם, מושחים אותו במרינדה. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך מס' שעות, עדיף במשך לילה. בהמשך מניחים את העוף בתבנית עם הרוטב ,לצלייה בתנור, כ 180-200 מעלות למשך כ 50 דק' עד שעה. מלמעלה העוף יהיה צלוי וקריספי, וחלקיו הפנימיים יהיו רכים ועסיסיים. מומלץ להגיש חם לצד אורז לבן או תפוחי אדמה בתנור.
בתאבון!