מרכיבים עיקריים: דגי בקלה, קמח, ביצה, שמן.
את דגי הבקלה יש להפשיר, לנקות ולחצות לפרוסות עבות(לנתחים). בצלחת עמוקה ורחבה יש לטרוף את הביצים עם המלח, פלפל, רסק עגבניות והשום הכתוש. בצלחת נוספת יש להוסיף את הקמח,מעט מלח ופלפל. במחבת עמוקה יש לחמם באש בינונית שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים כל נתח דג בקמח ואח"כ בתערובת הביצה ומכניסים למחבת לטיגון. כל צד כ 3 דק'.
מומלץ להגיש עם צ'יפס להשלמת החגיגה.
הדגים יוצאים עסיסיים ובשרניים. ניתן לסחוט מעל לימון טרי.
בתאבון!