מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, שוקולד מריר, קמח תופח, ביצים, קוקוס.
- במיקסר או במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים את כל החומרים עד לתערובת אחידה.
- מעבירים את הכל לתבנית (בקוטר 26 ס"מ) ומכניסים לתנור בחום בינוני - גבוה כ- 45 דקות.
- מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
בינתיים מכינים את הציפוי:
- מכינים קערה ושוברים אליה את השוקולד.
- שופכים את החצי השני של השמנת לתוך סיר קטן ומביאים לסף רתיחה (כשהשמנת מבעבעת סימן שהיא רותחת).
- כשהשמנת הגיעה לסף רתיחה שופכים אותה על השוקולד ונותנים לשוקולד כמה שניות להינמס ואז מערבבים ומורחים על העוגה ומקשטים בסוכריות צבעוניות.
בתיאבון!