מרכיבים עיקריים: שוקולד, קמח, סוכר, ביצים.
לצורך העוגיות האלו צריך שתי תבניות תנור (צריך לשים על התבניות נייר אפייה):
- מדליקים תנור לחום בינוני - גבוה, של 200 מעלות.
- במיקסר טורפים את הסוכר והביצים במשך דקה, עד שמתקבלת תערובת בצבע חום בהיר ומעבירים לקערה גדולה.
- מנפים את שני סוגי הקמח ואבקת האפייה אל הקערה עם הביצים והסוכר (אפשר דרך מסננת או דרך מנפה).
- מוסיפים לקערה את השמן, הבוטנים (לא חובה) ואת שני סוגי השוקולדים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים לכדור ושמים בתבנית.
- אחריי שמסיימים למלא את כל התבניות בכדורים משטחים כל כדור לעוגייה עגולה ואופים כ- 10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קצת.
- מוציאים את העוגיות לצינון על השיש ואחריי זה מעבירים לצנצנת.
בתיאבון!