מרכיבים עיקריים: תפוחים, פיסטוקים, דבש, שוקולד מריר.
מחממים תנור ל-190 מעלות. ממיסים שמנת ושוקולד 30 שניות במיקרו ומערבבים להמסה, אם לא נמס להכניס לעוד 10 שניות. מוסיפים חלמונים וקורנפלור ומערבבים לאחידות, להזהר מערבוב יתר.
בקערת המיקסר להקציף חלבונים - כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים לאט את הדבש וממשיכים בהקצפה עד לקצף יציב.
לאחד את קצף החלבונים עם תערובת השוקולד בקיפול ובעדינות בעדינות, גם אם נשארים מעט פסים לבנים, לא נורא. הכי חשוב לא לערבב יותר מדי שישאר עדין ואוורירי.
בקערה נפרדת מערבבים יחד פיסטוקים ותפוחים.
שופכים את הבלילה לתבנית, מפזרים את תערובת הפיסטוקים והתפוחים.
אופים מיד ללא השהייה כ-30 דקות. זמן האפיה במתכונים בדרך כלל הוא בגדר המלצה , כל תנור מתנהג מעט אחרת אז לשים לב. להימנע מאפיית יתר גם אם המרכז מעט רוטט זה בסדר, העוגה מתייצבת כשהיא מתקררת.
להוציא מהתנור ולקרר בחוץ. הכי טעים כשפושר , נשארת טובה גם יומיים ללא קירור אך אפשר גם במקרר , אך עדיף להגיש בטמפרטורת החדר .