|
מתכון להכנת סלט פלפלים
מאת: סלטי יד המלך, קטגוריה: פלפלים
פורסם בתאריך: 16.04.10
סלט פלפלים אדומים, צהובים וירוקים בשום, שמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים עיקריים: פלפלים, שום.
משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 5-10 נפשות
מצרכים להכנת המתכון
3 פלפלים ירוקים 3 פלפלים אדומים 3 פלפלים צהובים 3 שיני שום 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי כף שמן זית כתית כבישה קרה מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנת המתכון
- חוצים את הפלפלים, מניחים בתבנית אפייה על הצד הפנימי, וקולים בתנור כשלושת רבעי שעה בחום בינוני.
- מצננים מעט ומקלפים את הפלפלים (מומלץ לצנן את הפלפלים בתוך שקית ניילון, מה שייקל על הקילוף).
- חותכים את הפלפלים המקולפים לרצועות ומעבירים לקערה.
- כותשים את השום ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הלימון, השמן, המלח והפלפל ומערבבים.
- מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|