|
צילום: מאיה
עוגת בננות עם אגוזים וקינמון
מאת: מאיה, קטגוריה: עוגת שיש
פורסם בתאריך: 16.02.11
עוגת בננות טעימה וממש פשוטה להכנה בתוספת אגוזים וקינמון.
מרכיבים עיקריים: בננות, קינמון, אגוזים, סוכר, תמצית וניל.
משך ההכנה: בין 20 דקות ל-30 דקות
מספר מנות: 10
מצרכים להכנת המתכון
200 גרם חמאה רכה 4\1 1כוסות סוכר חום 1 כפית תמצית וניל 2 ביצים 3 בננות בשלות מעוכות במזלג 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפייה 1 כפית קינמון 1 כוס אגוזי מלך או פקאן (100 גרם)
אופן הכנת המתכון
- מחממים תנור ל- 170 מעלות.
- במיקסר מעבדים חמאה, סוכר, ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים את הביצים ומעבדים לתערובת אחידה.
- מוסיפים בננות ומעבדים קלות.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים אגוזים ומעבדים קלות עד לפיזורם האחיד בתערובת.
- יוצקים לתבנית אינגלש קייק משומנת ואופים כ- 40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא כמעט יבש לגמריי (עם פירורים לחים) מצננים מעט לפניי שמגישים.
כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר לפזר קצת אבקת סוכר.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|