|
צילום: מאיה
עוגת תפוזים עם שבבי שוקולד
מאת: מאיה, קטגוריה: עוגת שיש
פורסם בתאריך: 18.02.11
עוגת תפוזים קלה וטעימה במיוחד עם חתיכות של שוקולד צ'יפס.
מרכיבים עיקריים: מיץ תפוזים, שוקולד, ביצים, סוכר, קמח.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 20 מנות
מצרכים להכנת המתכון
200 גרם חמאה רכה 1 כוס סוכר (300 גרם) 2 ביצים 2 גביעים שמנת חמוצה 2 כוסות קמח מנופה 4\1 כפית מלח 1 כוס שוקולד צ'יפס (250) 1 כוס מיץ תפוזים
אופן הכנת המתכון
- מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
- שמים במיקסר את החמאה והסוכר ומערבלים 3 דקות.
- מוסיפים את הביצים ומערבלים במיקסר שוב.
- מוסיפים לסירוגין את השמנת והקמח, ואחר כך את המלח ואבקת האפייה ומערבלים עוד 3 דקות.
- מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית. יוצקים את התערובת לתבנית.
- מניחים את התבנית בתבנית תנור גדולה ואופים 50-60 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
- מצננים על רשת.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|