|
צילום: מנהל האתר
שניצל עם חרדל
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: שניצל
פורסם בתאריך: 19.02.11
מתכון פשוט להכנת שניצל עסיסי ופריך עם חרדל ופלפל שחור.
מרכיבים עיקריים: חזה עוף, פירורי לחם, חרדל, ביצה.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 5-7
מצרכים להכנת המתכון
2 חזות עוף חצי שקית פירורי לחם 4 ביצים כף חרדל שמן בישול מעט מלח ופלפל שחור גס
אופן הכנת המתכון
- לפרוס את חזות העוף לנתחי שניצל דקים (אפשר לבקש מהקצב לעשות זאת עבורכם).
- להכין קערה עם פירורי לחם וקערה נוספת עם הביצים הטרופות, בתוספת מלח, פלפל וכף גדושה של חרדל (לערבב היטב כדי שלא יישארו גושים).
- לחמם שכבה יפה של שמן בישול במחבת.
- כשהשמן חמה, לתבול את בשר השניצלים בביצה, לאחר מכן לצפות היטב בפירורי הלחם ולהכניס בזהירות לשמן החם.
- לטגן טוב טוב בשני הצדדים ולהניח על גבי נייר סופג.
טיפ: אפשר להוסיף לביצה הטרופה גם מעט שום כתוש.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|