| 
 | 
 
 צילום: מנהל האתר
 
תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: תבשיל בשר 
פורסם בתאריך: 19.02.11 
מתכון נפלא להכנת תבשיל בשר כתף עם זיתים ירוקים, בצל וגמבות. 
מרכיבים עיקריים: בשר כתף, בצל, גמבות. 
משך ההכנה: 4 שעות  
מספר מנות: 5-10 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
2.5 ק"ג בשר כתף בקר (נתח מספר 5) 5 בצלים גדולים 3-4 גמבות חתוכות לרצועות דקות ראש וחצי שום מעט פפריקה מתוקה מעט פפריקה חריפה מעט מלח ופלפל שחור 5-6 עלי דפנה קופסת זיתים ירוקים מגולענים 
אופן הכנת המתכון
- מבשלים על אש נמוכה, למשך כשעתיים, את נתח הבשר בסיר עם מים, עלי הדפנה, מעט מלח ופלפל שחור.
 
- לאחר שהבשר התרכך, מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח לכמה דקות.
 
- פורסים את הבשר לפרוסות יפות של כסנטימטר כל אחת ומכניסים בחזרה למים בהם התבשל הבשר.
 
- מוסיפים את כל יתר המרכיבים: פפריקה מתוקה וחריפה, השום, הבצל, הזיתים והגמבות.
 
- מבשלים על אש נמוכה (בישול איטי) למשך כשעתיים נוספות.
 
 
המתכון באדיבות משה ריבק. תודה תודה. 
בתיאבון!  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |