|
פשטידת כרובית וברוקולי קלה להכנה
מאת: מיטל מונר אגמי, קטגוריה: פשטידת כרובית
פורסם בתאריך: 24.02.11
פשטידת כרובית וברוקולי של מיטל. פשטידה מיוחדת, קלה להכנה וטעימה מאוד.
מרכיבים עיקריים: כרובית, ברוקולי, בצל, ביצים.
משך ההכנה: 20 דקות ללא האפיה
מספר מנות: 10
מצרכים להכנת המתכון
1 קילו כרובית וברוקולי מעורבים 1 כף אבקת מרק עוף 1 כף אבקת מרק פטריות 2 כפות גדושות בפפריקה מעט פפריקה חריפה (זהירות לא יותר מידי) 3 בצלים קצוצים 6 שיני שום גדולות חתוכות 2 כפות קמח (עדיף ללא גלוטן) 2 ביצים כף מים 3 כפות מיונז פלפל שחור ומלח לפי הטעם
אופן הכנת המתכון
- חותכים את הברוקולי והכרובית לחתיכות המכילות פרחים וגבעולים דקים בלבד. שמים בתוך "קוקי" ביחד עם 3 משיני השום חתוכות, ככף מים וכף מרק עוף. מכניסים לתנור על 200 מעלות עד שמתרככים.
- בינתיים, מטגנים את הבצל ו-3 שיני השום שנשארו עד להשחמה. ניתן עם שמן קנולה.
- מכניסים לתבנית את הבצל המטוגן ואת הכרובית והברוקולי. מעבירים סכין מס' פעמים על מנת לחתוך לחתיכות קטנות יותר (לא למעוך לפירה אלא אם אוהבים).
- בקערה בצד מערבבים את הביצים עם אבקות המרק, הפפריקה החריפה + מתוקה, פלפל ומלח. שופכים הכל לתבנים ומוסיפים את המיונז ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומכניסים לתנור עד להשחמה.
- . נותנים לפשטידה כ-10 דקות להתקרר ולהתייצב.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|