|
צילום: מנהל האתר
בייבי שרימפס בחמאה, יין לבן, גמבות ושום
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: פירות ים
פורסם בתאריך: 25.02.11
מתכון להכנת תבשיל בייבי שרימפס, ברוטב חמאה, יין לבן, גמבות ושיני שום שלמות.
מרכיבים עיקריים: שרימפס, שום, חמאה, יין לבן.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 כפות שמן זית 8 שיני שום שלמות מקולפות 500 ק"ג בייבי שרימפס מקולפים ונקיים פלפל אדום פרוס כוס יין לבן יבש 3 כפות גדושות של חמאה קורט סוכר פלפל שחור טחון מלח
אופן הכנת המתכון
- לחמם את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
- להוסיף את שיני השום השלמות והפלפלים האדומים ולטגן למשך כמה שניות על אש בינונית.
- להוסיף את השרימפס. להמליח ולפלפל.
- לערבב עד שהשרימפס משנים את צבעם ללבן. לאחר מכן, להסיר את השרימפס ושיני השום מהמחבת ולהניח בצד.
- ליצוק באותה מחבת את היין הלבן ולערבב על אש גבוהה במשך כשתי דקות.
- להוסיף בחזרה את שיני השום והשרימפס ולערבב.
- להוסיף את החמאה ולבשל במשך דקה נוספת, עד שהרוטב יסמיך.
- להוסיף טיפה סוכר, לטעום ולתקן את התיבול במידת הצורך.
- להגיש בליווי לחם טרי בצד.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|