| 
 | 
 
 צילום: מנהל האתר
 
עוגת גבינה עם דובדבנים
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוגת גבינה 
פורסם בתאריך: 26.02.11 
מתכון להכנת עוגת גבינה קרה עם דובדבנים מלמעלה. טעים, לא דורש אפייה ופשוט להכנה. 
מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, חלב, פודינג, דובדבנים, ביצה. 
משך ההכנה:   
מספר מנות: תבנית בקוטר 24 ס 
מצרכים להכנת המתכון
2 חלמונים + חלבון אחד כפית אבקת ג'לטין  120 מ"ל חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה 250 גרם גבינה לבנה 9% שומן 100 גרם סוכר כף אינסטנט פודינג וניל כוס דובדבנים פרוסת טורט אפוי בעובי 1 ס"מ ספוג במעט סירופ לבסיס (לתבנית העוגה) 
אופן הכנת המתכון
- להקציף את החלמונים על החלבון ו-50 דרם סוכר במשך כחמש דקות, עד שמתקבלת קציפה יפה, תפוחה ובהירה.
 
- לערבב את הג'לטין עם חלב בקערה קטנה להניח בצד למשך כשתי דקות.
 
- לחמם את הג'לטין התפוח במיקרוגל, במשך כמה שניות, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
 
- להוסף לקצף הביצים את הג'לטין והחלב, תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.
 
- להקציף שמנת מתוקה עם 50 גרם סוכר וכף אינסטנט וניל, עד שמתקבלת קצפת יציבה.
 
- להוסיף לקצפת את הגבינה הלבנה, תוך כדי הקצפה איטית ולקפל את תערובת הביצים פנימה.
 
- להניח את בסיס הטורט בתבנית עוגה וליצוק מעל את המלית.
 
- להעביר למקרר למנוחה של כשעתיים.
 
- להוציא את העוגה ולקשט מעל עם הדובדבנים.
 
 
בתיאבון!  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |