|
צילום: מנהל האתר
עוף בתנור ברוטב דבש, חרדל ושום
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוף בתנור
פורסם בתאריך: 26.02.11
מתכון להכנת עוף בתנור, ברוטב דבש, חרדל ושום. טעים ורח להפליא!
מרכיבים עיקריים: עוף, שום, דבש, חרדל, פפריקה מתוקה, כורכום.
משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
5 כרעיים עוף (או יותר) 3 שיני שום כתושות 2 כפות חרדל דיז'ון 4 כפות דבש כפית שוטחה של פפריקה מתוקה חצי כפית של כורכום 2 כפות שמן זית מעט מלח ופלפל גס
אופן הכנת המתכון
- לערבב את כל התבלינים בקערה קטנה (דבש, חרדל, כורכום, שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה) - ניתן להוסיף טיפה מים רותחים כדי שהדבש יימס בקלות.
- לשפוך את התערובת על העופות ולעסות את העוף היטב.
- להניח במקרר למנוחה, למשך כשעה עד יממה (כמה שיותר זמן, יותר טוב).
- להכניס את התבנית לתנור לחום בינוני של כ-200 מעלות למשך כשעה וחצי (ללא כיסוי). מידי חצי שעה מומלץ להפוך את העופות ולשפוך מעט רוטב מלמעלה כדי שלא יתייבשו.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|