|
צילום: מנהל האתר
קדרת עוף ותפוחי אדמה
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוף בקדרה
פורסם בתאריך: 19.03.11
מתכון להכנת תבשיל קדרת עוף ותפוחי אדמה בתנור (או בסיר לבישול איטי). טעים במיוחד בליווי אורז לבן.
מרכיבים עיקריים: עוף, בהרט, תפוחי אדמה, פפריקה מתוקה, כורכום, שום, בצל, גזר.
משך ההכנה: שעה וחצי
מספר מנות: 5-7 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1.5 ק"ג כרעיים עוף 8 תפוחי אדמה 2 פלפלים אדומים 2 בצלים גדולים 2 כפות תבלין בהרט פלפל אנגלי גס מעט מלח 2 כפות אבקת מרק עוף כפית פפריקה מתוקה חצי כפית כורכום 1 ראש שום (לחתוך את הכיפה) 3 גזרים מעט שמן זית 6-7 עלי דפנה
אופן הכנת המתכון
- לחתוך את כל הירקות בצורה גסה.
- לטגן את העופות במעט שמן זית, עד לצריבה יפה מכל הצדדים (כ-2 דקות מכל צד).
- להניח את העופות המטוגנים בצד.
- לקצוץ את הבצל בצורה גסה ולטגן אותו באותה המחבת בה טיגנו את העופות.
- להכניס לקדרה גדולה את העופות, הבצל המטוגן, התבלינים והירקות. למלא כחצי מהקדרה במים רותחים ולהכניס לתנור לחום גבוה של כ-220 מעלות צלזיוב, למשך כשעה וחצי.
מומלץ להגיש בליווי אורז לבן וחלה טרייה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|