|
צילום: מנהל האתר
קציצות דגים מטוגנות
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: קציצות דגים
פורסם בתאריך: 21.03.11
מתכון להכנת קציצות דגים מטוגנות, המכילות תפוח אדמה, פטרוזיליה וקישואים.
מרכיבים עיקריים: קישואים, דג הליבוט, פטרוזיליה, תפוחי אדמה, פירורי לחם, ביצה, כמון.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 25-35 קציצות
מצרכים להכנת המתכון
ק"ג וחצי פילה דג הליבוט חצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה שמן זית או שמן בישול (לפי העדפה) מעט מלח ים ופלפל גס שתי כפות פירורי לחם 2 ביצים 2 כפיות של כמון 1 תפוח אדמה 1 קישוא
אופן הכנת המתכון
- לחתוך את הדג לקוביות קטנות (לוודא שאין עצמות).
- לבשל את תפוח האדמה במים, עד שמתרכך לגמרי (אפשר גם במיקרוגל).
- בקערה גדולה, להכניס את קוביות הדג, את התבלינים (מלח, פלפל, פטרוזיליה) והביצים.
- לגרד לקערה בפומפיה את תפוח האדמה המבושל ואת הקישוא (שאינו מבושל).
- לערבב היטב את התערובת.
- לחמם מעט שמן במחבת.
- להרטיב את הידיים ולהכין קציצות מהתערובת.
- לטגן כל קציצה כ-2 דקות מכל צד.
מומלץ להגיש בליווי יוגורט טרי וסלט ירוק.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|