|
צילום: sweet dreams
קציצות תפו"א במילוי בשר
מאת: sweet dreams, קטגוריה: בשר טחון
פורסם בתאריך: 28.03.11
מתכון להכנת קציצות תפו"א במילוי בשר, בתיבול כוסברה ותבלין בהרט.
מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, ביצים, כוסברה, קמח, בהרט.
משך ההכנה: כשעתיים
מספר מנות: 13
מצרכים להכנת המתכון
6 תפו"א גדולים 350 גרם בשר בקר טחון ½ כוס מים 3 ביצים מלח, פלפל ½ כפית בהרט 3 כפות כוסברה קצוצה דק ½ כוס קמח
אופן הכנת המתכון
- מבשלים את התפו"א, אחרי בישול מצננים, קולפים ומועכים למחית רכה וחלקה ללא גושים.
- שמים במחבת את הבשר הטחון עם מעט מים ומאדים עד שהבשר משנה את צבעו, מקררים.
- טורפים ביצה אחת, מערבבים עם הכוסברה והתבלינים, מוסיפים לבשר ומערבבים.
- מפזרים מעט קמח על כף היד, ומשטחים עליה כף גדושה ממחית התפו"א, מוסיפים כף ממלית הבשר, מכסים את הבשר בכף נוספת של מחית תפו"א ומהדקים היטב בידיים מקומחות.
- טורפים 2 ביצים, מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל.
- טובלים את הקציצות בבלילת הביצה ומטגנים קלות משני הצדדים בשמן חצי עמוק.
- מסדרים את הקציצות בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד להזהבה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|