מרכיבים עיקריים: פלפלים, בשר טחון, אורז.
1 כוס אורז עגול, חצי קילו בשר טחון, 4 עלי סלרי, 2 לימונים, רבע כוס שמן, קרטון מיץ עגבניות, 12 פלפלים, מלח , פלפל שחור, כף מרק עוף, 1 בצל מגורד, פפריקה מתוקה ,
הכנת מילוי : לרוקן את הפלפלים ולהשאיר את החלק העליון לכיסוי . להכניס כוס אורז במים רותחים למשך רבע שעה ולסנן. לגרד את הבצל בפומפיה , לקצץ את עלי הסלרי ללא העלים, לכתוש 4-5 שיני שום. לסחוט את הלימון. כעת יש לקחת קערה ולהכניס את חצי קילו הבשר טחון , את האורז המסונן, את הבצל, השום , הסלרי , רבע כוס שמן, את מיץ הלימון , חצי כוס ממיץ עגבניות , כף מלח ,פלפל שחור, פפריקה מתוקה מעט , כף מרק עוף לערבב ולמלא כל פלפל עד שלושת רבעי מהפלפל ולכסות עם החלק העליון של הפלפל . לנקב עם קיסם את הפלפל מלמטה ולהכניס לסיר .
הכנת הרוטב : בקערה נפרדת יש להכניס את מיץ העגבניות , מעט מלח , מעט פלפל שחור, לסחוט מיץ לימון ,מעט סוכר לא חובה וחצי כוס מים. את הרוטב יש להכניס לסיר.
לבשל 10 דקות בחום בינוני ואחר כך 25-30 דקות בחום נמוך . מידי פעם יש לשפוך מהרוטב על הפלפלים.