|
המבורגר איטלקי אל קפון, מעדן משודרג לכל קציצה
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: המבורגר
פורסם בתאריך: 17.04.11
מתכון להכנת המבורגר איטלקי משובח עם הרבה כבוד, לכן נקרא אל קפון, פשוט להכנה ומפתיע בטעמים.
מרכיבים עיקריים: בשר בקר טחון, בשר כתף, סלמי סוורלד, סלמי תה, רסק עגבניות, סלרי, אנשובי.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4
מצרכים להכנת המתכון
500 גרם בשר טחון (רצוי כתף בקר) 7 פרוסות סלמי תה או סוורלד (סברלד) 2 כפות רסק עגבניות רבע כוס זיתים שחורים קצוצים (קלמטה או מצומקים) 2 כפות סלרי קצוץ דק 10 גרם אנשובי קצוץ 1 כפית סוכר חום חצי כפית צילי גרוס (לאוהבי החריף)
אופן הכנת המתכון
- לערבב את כל המרכיבים ולעבד את הבשר בידיים טוב טוב.
- לכדרר לקציצות בגודל הרצוי.
- להכניס את הקציצות לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות או לטגן במחבת טפלון או מחבת פסים.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|