מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

המבורגר איטלקי אל קפון, מעדן משודרג לכל קציצה

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: המבורגר
פורסם בתאריך: 17.04.11

מתכון להכנת המבורגר איטלקי משובח עם הרבה כבוד, לכן נקרא אל קפון, פשוט להכנה ומפתיע בטעמים.

מרכיבים עיקריים: בשר בקר טחון, בשר כתף, סלמי סוורלד, סלמי תה, רסק עגבניות, סלרי, אנשובי.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4

מצרכים להכנת המתכון

500 גרם בשר טחון (רצוי כתף בקר)
7 פרוסות סלמי תה או סוורלד (סברלד)
2 כפות רסק עגבניות
רבע כוס זיתים שחורים קצוצים (קלמטה או מצומקים)
2 כפות סלרי קצוץ דק
10 גרם אנשובי קצוץ
1 כפית סוכר חום
חצי כפית צילי גרוס (לאוהבי החריף)

אופן הכנת המתכון

  • לערבב את כל המרכיבים ולעבד את הבשר בידיים טוב טוב.
  • לכדרר לקציצות בגודל הרצוי.
  • להכניס את הקציצות לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות או לטגן במחבת טפלון או מחבת פסים.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il