|
טנדורי סטייל צלעות כבש
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: בשר כבש
פורסם בתאריך: 08.05.11
צלעות כבש ברוטב טנדורי, במיוחד לחג העצמאות, ולכל חגי המנגל בישראל.
מרכיבים עיקריים: צלעות כבש, שמן זית, ממרח טנדורי, לימון.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
בדרך כלל אוכלים את הצלעות ברוטב טנדורי גם עם רוטב יוגורט נענע. במידה ואתם שומרים כשרות, אתם יכולים לוותר.
המרכיבים הנדרשים: 1/3 כוס שמן זית מיץ וגרידה מ-2 לימונים 2 שיני שום 1/3 כוס ממרח טנדורי (להשיג בשווקים או בחנויות התבלינים) פלפל שחור גרוס 5 צלעות (או כל נתח אחר במשקל 1.5 ק"ג בערך)
לרוטב נענע יוגורט: 3/4 כוס יוגורט טבעי (לבחירתכם, עזים או בקר) 1/4 כוס עלי נענע 1/4 כפית כמון פלפל שחור גרוס
אופן הכנת המתכון
- לערבב את כל המרכיבים יחד.
- להוסיף את הצלעות ולעסות אותם טוב.
- לקרר לכמה שעות (כל המרבה...).
להכנת רוטב נענע יוגורט:
- לערבב את כל המרכיבים: היוגורט הטבעי, עלי הנענע, הכמון, הפלפל השחור.
- להגיש ביחד עם הצלעות.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|