מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: רטבים ומטבלים פורסם בתאריך: 17.05.11
לאוהבי השום שבנינו, מישרה לבשר בניחוח וטעם שומי במיוחד, מיועד לבשרים כבדים כגון, סטייקים צלעות וכדומה.
מרכיבים עיקריים: יין לבן, שום, שמן זית, לימון, אורגנו, רוזמרין.
משך ההכנה: 10 דקות מספר מנות: 4-6 מנות
הרוטב מתאים במיוחד לבשרים כבדים כגון צלעות סטייקים ואפילו לעוף... אתם תחליטו.
אופן ההכנה פשוט: לערבב כל המרכיבים יחד, ולקרר עם הבשר במקרר לפחות לשעה.
תהנו!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il