מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מישרה שום לבשר

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: רטבים ומטבלים
פורסם בתאריך: 17.05.11

לאוהבי השום שבנינו, מישרה לבשר בניחוח וטעם שומי במיוחד, מיועד לבשרים כבדים כגון, סטייקים צלעות וכדומה.

מרכיבים עיקריים: יין לבן, שום, שמן זית, לימון, אורגנו, רוזמרין.

משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

2 כוסות יין לבן
חצי כוס שמן זית
8 שיני שום מעוכות
מיץ משתי לימונים
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית רוזמרין טרי (או חצי כפית יבש)

אופן הכנת המתכון

הרוטב מתאים במיוחד לבשרים כבדים כגון צלעות סטייקים ואפילו לעוף... אתם תחליטו.

אופן ההכנה פשוט: לערבב כל המרכיבים יחד, ולקרר עם הבשר במקרר לפחות לשעה.

תהנו!

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il