מרכיבים עיקריים: סלמון, מנגולד.
אופן ההכנה:מכינים בלילת טמפורה: מערבבים בקערה מי סודה / בירה וקמח, טורפים נמרצות עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה.
מחממים במחבת עמוקה שמן.
טובלים את קוביות הסלמון בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק. הטיגון ממש קצר, דקה או שתיים. מוציאים לנייר סופג.
הכנת הסלט:מניחים בקערה עלי מנגולד, עגבניות מיובשות וחמוציות, יוצקים שמן זית וחומץ, ממליחים ומפלפלים.
מערבבים היטב ומעבירים לכוסות מרטיני. מניחים מעל את קוביות הסלמון ומפזרים את קוביות הלימון.