מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

סטייק טורטיה

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 19.05.11

טורטייה סטייק, מצוין לאירוח חברים ומשפחה בלי הרבה בלגן ולכלוך, קל ומהיר הכנה טעים מזין ונראה נהדר.

מרכיבים עיקריים: טורטייה, בצל, שעועית ירוקה, נבטים, רוטב סויה, אבקת מרק עוף.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות

מצרכים להכנת המתכון

500 גרם בשר פילה או אחוריים
1 כף רוטב סויה
1 כפית מחית צ'ילי (להשיג בטרז פזוס, פטנגו)
1 כף שמן
1 בצל פרוס יריחים
1 גמבה אדומה פרוסה אצבעות
120 גרם שועעית ירוקה, נקיה (אפשרי קפוא)
1 כף מרק עוף
4\1 כוס מים
1 כוס נבטים בשרניים
8 טורטיות קוטר 26 (רצוי לקנות קפואות, ולהפשיר)

אופן הכנת המתכון

  • לפרוס את הסטייק לרצועות בגודל אצבע.
  • לערבב את מחית הצ'ילי ורוטב סויה ולהשרות את הנתחים הפרוסים, לפחות לשעה במקרר.
  • במחבת עמוקה או ווק, להניח את הסטייקים ולהקפיץ כ-4 דקות.
  • להוסיף בצל ולהקפיץ 2 דקות.
  • להוסיף את הפלפלים והשעועית ומרק העוף.
  • להוסיף מים ולצמצם לחלוטין את הרוטב.
  • לאחר מכן, להוסיף את הנבטים.
  • במחבת נוספת, לחמם קלות את הטורטיות. לחלק את כל התכולה למספר הטרטיות, לגלגל, לפרוס לחצי בזווית 45 מעלות... וזהו זה! תהנו!

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il