מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

קרפצ'יו בשר

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 06.06.11

מתכון להכנת קרפצ'יו בשר בקר (חתיכות בשר פילה פרוסות דק מאוד) בנוסח איטלקי, עם שדרוג קטן משלי.

מרכיבים עיקריים: בשר פילה, צלפים מלח, טרגון, שמן זית.

משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 4 מנות

מצרכים להכנת המתכון

המצרכים הן ל-4 אנשים בתור מנת פתיחה (צלחת גדולה אחת)
300 גרם סטייק פילה איכותי
2 כפיות של צלפים במי מלח(רצוי להשרותם ביין אדום או בחומץ בן יין אדום, לשעה בערך, לשבירת מליחותם)
מלח ופלפל
מעט צ'ילי חריף
חופן עלי טרגון
שמן זית

אופן הכנת המתכון

  • להקפיא את הסטייק פילה לחצי שעה עד שעה, כדי שיהיה ניתן לחתוך אותו בקלות לפרוסות דקות ושקופות כמעט.
  • להניח הפרוסות בצלחת, ולהוסיף שאר המרכיבים.

טיפ: במידה ואתם לא שומרים כשרות, ניתן לגרד גבינת פרמז'ן... ולהנות.

מתכון פשוט וטעים כמיטב המסעדות.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il