|
צילום: Kasienka, Fotolia
ברוסקטה עגבניות ובזילקום
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: אוכל איטלקי
פורסם בתאריך: 07.06.11
ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, איטליה במיטבה, בסוף כל יום עבודה באיטליה יש Happy Hour בברים השכונתיים וזה מה שנהוג להגיש שם, נישנוש עם הבירה, ממש לפני ארוחת ערב.
מרכיבים עיקריים: עגבניות, בזיליקום, שום, שמן זית.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 20 יחידות
מצרכים להכנת המתכון
800 גרם עגבניות אדומות ורכות 3 שיני שום מעוכות 2 כפות שמן זית 10-12 עלי בזיליקום קצוצים מלח ופלפל 20 פרוסות בגט 0.5 ס"מ בערך
אופן הכנת המתכון
- להוציא את המיץ מהעגבניות.
- לחתוך עם שאר המרכיבים ולערבב יחד.
- לתת למסה לנוח לפחות למשך שעה.
- להניח על פרוסות הבגט ולאפות בתנור 180 מעלות כ-10-15 עד שמזהיב.
קל להכנה, פשוט, ומאוד טעים, מעולה כתוספת לסלטים פסטות ומנות עיקריות.
תהנו!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|