מרכיבים עיקריים: ביצים, מיונז, צלפים, אנשובי, חרדל, כוסברה, חומץ בן יין אדום.
* אומנם לא קשה כל כל לבשל ביצים קשות, ובכל זאת אסביר איך: לשים הביצים בסיר ולכסות עם מים קרים, לבשל על אש בינונית, ולהביא לרתיחה. להוריד מהגז, ולכסות הסיר ל-10 דקות נוספות, ולאחר מכן לשטוף במים קרים, ולקלף.
** להוציא מהאריזה את האנשובי, ולהשרותם במי ברז ל-5 דקות, לייבש ולקצוץ.
לחצות את הביצים לחצי, ולהוציא את החלמון.
לערבב כל המרכיבים יחד, לשים במזלף עם ראש מתאים, ולמלא את חורי הביצה.
תהנו.