מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מתכון לבישול ביצה קשהצילום: Marrit / sxc.hu

מתכון לבישול ביצה קשה

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: תוספות
פורסם בתאריך: 16.06.11

קיבלתי דואר אנונימי, אשר שואל שאלה בסיסית ביותר, איך לבשל ביצה קשה, שישארו בה הערכים התזונתיים ותהייה טעימה ולא יבשה. אז הנה לכם!

מרכיבים עיקריים: ביצים.

משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 2 מנות

מצרכים להכנת המתכון

2 ביצים
כ-600 מ"ל מים

אופן הכנת המתכון

  • בסיר קטן מנחים את הביצים בעדינות, מוסיפים מים קרים מהברז (כ-5 ס"מ מעל הביצים) ומביאים לרתיחה באש בינונית.
  • להוריד מהאש, לכסות הסיר ולהמתין 20 דקות
  • לשטוף במים קרים מהברז.

הקליפה תרד בקלות והביצה טעימה, עם כל הערכים התזונתיים החשובים לנו ולגופנו.

בתיאבון!

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il