מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, גזר, בצל, קולורבי, אבקת מרק עוף.
מפשיטים את חלקי העוף, שוטפים ומטבלים בשמן, תבלין עוף ומלח (לפי הטעם, אני שמה די הרבה) - משרים בקערה כ-15-20 דקות.
מקלפים את תפוחי האדמה והגזרים (והקולורבי), חותכים לקוביות די קטנות ומערבבים בקערה אחרת עם מלח ואבקת מרק עוף (כנ"ל) - משרים כ-15-20 דקות.
לאחר מכן, מקלפים את הבצלים, וחותכים לפרוסות עבות. מחממים מעט שמן במחבת עמוק וגדול ומרפדים אותו בפרוסות הבצל.
מניחים מעליו את חלקי העוף בצורה מסודרת, ומעליהם שופכים את קוביות התפו"א והגזר (בדר"כ העוף והירקות מוציאים מעט נוזלים, אולם אם נראה שחסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים שיגיעו רק עד גובה הבצל). מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עם המכסה סגור.