|
צילום: דניאל לילה
קדירת שוקי עוף ביין רימונים, דבש ותבלינים
מאת: לגעת באוכל, קטגוריה: מתכונים לראש השנה
פורסם בתאריך: 12.09.11
קדירת שוקי עוף ביין רימונים, דבש ותבלינים ארומטים בבישול איטי: באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל.
מרכיבים עיקריים: דבש, עלי דפנה, תימין, שום, כוכב אניס, קינמון, יין רימונים, שוקי עוף.
משך ההכנה: שעתיים וחצי
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
20 יחידות שוקיי עוף נקיים 1 בקבוק יין רימונים 1 מקל קינמון 2 כוכבי אניס 1 ענף רוזמרין 3 ענפי תימין 3 עלי דפנה 3 פלפל אנגלי 4 שיניי שום קצוצות 1 כפית מלח אטלנטי כוס דבש
אופן הכנת המתכון
- מניחים את העופות בתבנית גדולה שטוחה.
- יוצקים את היין ומוסיפים את התבלינים ומשרים. רצוי ללילה קודם.
- מערבבים לפחות 3 פעמים ומכניסים לתנור, שחומם מראש ל 150 מעלות למשך כשעתיים וחצי מכוסה בנייר כסף לאחר הזמן הנקוב להסיר את הנייר לזגג עם נוזלי הבישול וצולים עוד כ 10 דק' בחום של 180 מעלות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|