מרכיבים עיקריים: לבבות ארטישוק, שום, בשר הודו טחון.
מבשלים את לבבות הארטישוק כחצי שעה בסיר עם מים רותחים. נפטרים מהמים ומסדרים את הלבבות בשכבה אחת על תבנית חד פעמית, או כל תבנית אחרת המתאימה לתנור בעלת דפנות גבוהות.
מכינים את הבשר:
מערבבים היטב את הבשר עם בצל מגורד ותבלינים. יוצרים כדורים מעיסת הבשר ו"מלבישים" כל כדור על כל לב ארטישוק.
מכינים את הרוטב:
מטגנים בצל, מוסיפים שום, רסק עגבניות, תבלינים ומים. מבשלים מעט רק עד שלא נשארים גושים. יוצקים את הרוטב לתוך התבנית שבה מסודרים לבבות הארטישוק והבשר ואופים בחום של כ-180 מעלות כ-40 דקות.
מגישים חם בליווי אורז לבן.
בתיאבון!